ΑρχικήΆρθραΤο μενού της εβδομάδας (12/3 – 18/3)

Το μενού της εβδομάδας (12/3 – 18/3)

Ποιος είπε ότι μόνο οι σεφ δημιουργούν υπέροχα και νόστιμα πιάτα που ικανοποιούν όλα τα γούστα; Ακόμα μια Δευτέρα ετοιμάσαμε για εσάς το μενού της εβδομάδας με πεντανόστιμες λιχουδιές, χορταστικά αλμυρά πιάτα και απίθανα γλυκά, που θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους! Με επιλεγμένα οικονομικά υλικά, οι εύκολες συνταγές μας θα σας βγάλουν από τον κόπο να σκεφτείτε “τι θα φάμε σήμερα;” Και αν νηστεύεις, δες εδώ τη λίστα με τις μοναδικές νηστίσιμες συνταγές, πάντα εύκολα και γρήγορα με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου!

Δευτέρα

Ντολμαδάκια με κιμά & σάλτσα αυγολέμονο

Τρίτη

Burger με κινόα και γλυκοπατάτα

Τετάρτη

Πέμπτη

Μοσχαράκι γιουβέτσι

Παρασκευή

Φασολάκια γιαχνί

Σάββατο

Σοφαγάδα ή σοφεγάδο

Κυριακή

Καλαμαράκια λεμονάτα με σπανάκι και χόρτα (νηστίσιμο)

Μπράουνι σοκολάτας (brownie)

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σουφλέ ζυμαρικών με 3 τυριά

Συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών τρία τυριά!

Πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές

Συνταγή για πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές!

Σοκολατένιο άλειμμα αμυγδάλου

Σοκολατένιο άλειμμα αμυγδάλου από τον Τάσο Αντωνίου! Υγιεινή, νηστίσιμη μερέντα από αμύγδαλα, ιδανικό για να αλείψετε μια φέτα ψωμί ή να γαρνίρετε τα γλυκά σας.

Περισσότερα άρθρα

6 τρόποι να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει

Δείτε συμβουλές και ιδέες να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει με τον πιο νόστιμο τρόπο!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Κορονοϊός: tips για να μαγειρέψουμε με τα παιδιά

Ακολουθούν δοκιμασμένα μυστικά και συμβουλές για να συνυπάρξουν αρμονικά γονείς και παιδιά στην περίοδο του κορονοϊού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ