ΑρχικήΆρθραΤο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας (10/4 - 16/4)

Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας (10/4 – 16/4)

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ και οι περισσότεροι από εμάς θα νηστέψουμε ενόψει του Πάσχα. Εμείς σας προτείνουμε υπέροχες νηστίσιμες συνταγές για αλμυρά αλλά και πλούσια νηστίσιμα γλυκά για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Ο Απρίλιος εξάλλου είναι ένας μήνας όπου η φύση βρίσκεται στα καλύτερά της και μας δίνει καταπληκτικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Δείτε επίσης τη λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να έχεις στην κουζίνα για την καραντίνα κατά του κορονοϊού .

Μεγάλη Δευτέρα

Γαριδομακαρονάδα

Μεγάλη Τρίτη

Λαδερά φασολάκια

Μεγάλη Τετάρτη

Σαλάτα με κινόα

Μεγάλη Πέμπτη

Κόκκινες φακές σούπα

Μεγάλη Παρασκευή

Ρεβυθάδα στο φούρνο

Μεγάλο Σάββατο

Μαγειρίτσα κοτόπουλο

Κυριακή του Πάσχα

Την τιμητική του το Πάσχα έχει το αρνάκι, αλλά μην παραλείψετε να δείτε το μενού του Πάσχα που ετοιμάσαμε για εσάς!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιουβέτσι χταπόδι

Γιουβέτσι χταπόδι από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα καλοκαιρινό γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και μελωμένο χταπόδι που σίγουρα θα λατρέψετε.

Πίτα σπετζοφάι

Συνταγή για πικάντικη πίτα σπετζοφάι!

Κορμός λευκής σοκολάτας (λευκό μωσαϊκό)

Κορμός λευκής σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου. Σερβίρεται ως γλυκό μετά το γεύμα, σε παιδικά γενέθλια ή σαν κέρασμα της τελευταίας στιγμής.

Περισσότερα άρθρα

Πελτές ντομάτας: το λάθος που κάνεις όταν τον μαγειρεύεις

Πελτές ντομάτας και μαγειρική. Δείτε τι λάθος κάνετε όταν μαγειρεύετε τον πελτέ και πώς θα τον χρησιμοποιήσετε σωστά.

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

6 τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουμε να ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων

Μια λίστα με τρόφιμα που οι ειδικοί συνιστούν να τα καταναλώνουμε φρέσκα και να αποφεύγουμε να τα ζεσταίνουμε ξανά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ