ΑρχικήΆρθρα10 συνταγές για τις βροχερές μέρες του καλοκαιριού

10 συνταγές για τις βροχερές μέρες του καλοκαιριού

Ακόμη κι όταν είναι καλοκαίρι, ο καιρός συχνά κάνει παιχνίδια και χαλάει τα σχέδιά μας. Τον χειμώνα, η βροχή θέλει χουχούλιασμα και ζεστή σοκολάτα. Η καλοκαιρινή βροχή και οι μπόρες, όμως; Εμείς συγκεντρώσαμε 10 φρέσκιες συνταγές με εποχιακά υλικά, που θα φέρουν το καλοκαίρι σπίτι ενώ ταυτόχρονα θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να “χουχουλιάσεις”, έστω κι αν δεν χρειάζεσαι κουβέρτα!

Σουφλέ με μακαρόνια στο φούρνο

Σοκολατένιο brownie

Βιετναμέζικος κρύος καφές

Δες ακόμα: κρύες σούπες που θα λατρέψεις!

Υπέροχες κρύες σούπες για να αντισταθείς στη ζέστη!

Ζαμπονοτυρόπιτα

Πανεύκολο τιραμισού

Τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι

Κοτόπουλο με κάρυ

Εύκολο πεϊνιρλί

Σπιτικά pancakes

Γιαουρτόπιτα με σιρόπι

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιουβέτσι με χταποδάκι & μύδια

Συνταγή για γιουβέτσι με θαλασσινά!

Βloody Mary

Συνταγή για Bloody Mary!

Ταρτάκια με σύκα και μέλι

Συνταγή για πανεύκολα ταρτάκια με σύκα, ροκφόρ και μέλι!

Περισσότερα άρθρα

11 tips για να πετυχαίνει κάθε συνταγή

11 tips για να πετυχαίνετε κάθε συνταγή μαγειρικής!

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ