Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Για να ξορκίσουμε τη μελαγχολία του φθινοπώρου, ετοιμάζουμε λαχταριστά πιάτα και επιδόρπια όλο γλύκα. Kύρια συστατικά τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής και αποδεικνύουμε ότι το φθινόπωρο είναι μια εποχή να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
1. Γίγαντες με σπανάκι και μυρωδικά
2. Κοτόπουλο με μήλα και μηλίτη
3. Τηγανητές πατάτες με αυγά και παστουρμά
12. Τσίζκεικ
13. Καριόκες
14. Σαλάτα με πορτοκάλι, καρύδια και blue cheese